Hydro Jelly Mask

Velkommen til de helt nye Hydro Jelly masker 

De lækreste masker med mange egenskaber. Blandt andet at fugte, berolige og pleje/reparerer huden. Hydro Jelly masker er kendt for deres gelé-agtige konsistens, der intensivere ingredienserne ned i huden.

Ideel til ALLE hud typer da maskerne tilpasses efter din huds tilstand. Kan let kombineres med andre behandlinger, f.eks. LED lysterapi.

Book her

Book enkeltbehandling eller kurforløb

enkeltbehandling

Hydro Jelly Mask

579 kr

Book her
Klippekort 3 klip

Hydro Jelly Mask

1497 kr

køb her
Klippekort 6 klip

Hydro Jelly Mask

2895 kr

køb her

Selve Hydro Jelly Mask behandlingen

Hydro Jelly masker kan stå alene som ansigtsbehandling, og kan også med fordel kombineres med andre behandlinger.

De er designet til at give din hud et maximum af fugt, masser af næring og ny energi. Maskerne kommer i pulverform, indeholder antioxidanter, vitaminer og mineraler, som blandes med vand for at skabe en gelémasse.

Denne gelé fordeles blidt på huden i et tykt lag og føles kølende og forfriskende på huden. Behandlingen starter med at huden afrenses og peeles let, inden masken vælges og påføres. 

Maskerne er beriget med forskellige aktive ingredienser, der varierer afhængigt af den specifikke variant af masken. Nogle varianter indeholder for eksempel hyaluronsyre, der hjælper med at tiltrække og bevare fugt i huden, mens andre indeholder antioxidanter og vitaminer for at give en mere stærk og sund hud.

Når Hydro Jelly masker tørrer på huden, danner den en tynd film, der hjælper med at låse fugt og ingredienserne inde på huden. Dette gør maskerne super effektive til at bekæmpe tør hud, reducere rødme /Rossacea og beroliger irriteret /sart hud. Den hjælper også med at forbedre hudens struktur og efterlades glat og gennemfugtet.

Efter at masken er blevet fordelt, ligger du og hviler i ca.  20-30 minutter. Behandlingen afsluttes med toner og dagcreme.

Hydro Jelly maskerne er hurtigt blevet populære i mange hudpleje klinikker især i USA. Og nu er denne nyhed også landet her i klinikken.

Hvad kan du forvente af Hydro Jelly Mask

Spørgsmål? Giv mig et kald